Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014

Uups, piti kirjottaa jo aikasemmin miten on mennyt raakaruokailu, mutta mua laiskotti, jotenka teen sen nyt.
Viime lauantaihin asti ruokavalio piti tosi hyvin, en syönyt mitään käsiteltyä. Mutta sillon lauantaina menin porukoilleni Suinulaan ja ajateltiin äitin kanssa että mehän voidaan nyt palkita ittemme tästä koettelevasta viikosta, valmistamalla meille kasvismakaroonilaatikkoa. Näimme siis teimme. Ai etän että se oli hyvää, lämmintä ruokaa! Ikinä ei oo lämmin ruoka maistunut niin hyvältä, kun oli koko viikon vaan popsinut kylmiä rehuja! Ruokailun päätteeksi päätimme vielä syödä ''yhdet'' suklaakonvehdit. VOI SITÄ MORKKIKSEN MÄÄRÄÄ. Olin onneksi lukenut että suurin osa raakaravinnolla eläjistä, syö vain noin 70% raakaa ja 30% normaaliruokaa, joten ylitin sillä morkkiksen.
Nyt tää viikko on mennyt tähän asti ihan kivasti. En oo pelkästään elänyt raa'alla,vaan voidaan sanoa että oon syönyt niin että oon pitänyt itseni tyytyväisenä. Eli sillon tällön jos on tehnyt mieli leipää niin on syönyt leipää. Oon syönyt myös hernaria ja puuroa. Vähän lihaakin oon syönyt. Mutta joka aamu oon kyllä vetänyt massun täyteen hedelmiä, joko sellaisenaan tai sitten smoothiessa. Maitotuotteita ja alkoholia en ole käyttänyt.
Toissa tiistaina mittasin itteltäni reiden paksuimman kohdan, navan alapuolella olevan kohdan ja vyötärön. Nyt edellisenä tiistaina mittasin taas. Reisistä ei ollut kai lähtenyt yhtään rasvaa, navan alapuolelta sentti ja vyötäröltä n. 3 senttiä.
Nyt en keksi enää mitään

Sitten vähän kuvia

Ensimmäisen tiistain ostokset. Näyttää aika paljolta, ja paljon ne maksoikin, mutta hedelmät tästä riitti vaan pariks päiväks koska niitä pitää syödä niin paljon
Mun ja miksun hedelmä salaatit. Miksu kysy heti ''missä kermavaahto?'' 

Tältä näyttää yleensä mun aamiainen. Sisältää 7 eri hetelmää

Tai vaihtoehtoisesti tältä

Tai tältä

Salaateissa tykkään käyttää paljon pähkinöitä ja erilaisia siemeniä kuten auringonkukansiemeniä, kurpitsansiemeniä ja seesaminsiemeniä. Pinjansiemeniä haluisin käyttää mutta ne on niin hirveen hintavia

Löysin hyvän blogin jossa oli raakaravintoreseptejä, yksi niistä oli kesäkurpitsalasagne. Kokeilin sitä milteimpä heti. Kurpitsa siivujen väliin tehtiin kahta eri kastiketta, eka aurinkokuivatuistatomaateista, paprikasta pähkinöistä yms ja toinen avokadosta ja kukkakaalista. Salaatinkastikkeen tein omenasta, punasipulista, tomaatista, etikasta ja suolasta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti